Lid worden

Word lid van TC Ready

Altijd al het gevoel gehad dat je eens wat anders wilde doen? Of zoek je nog een nieuwe sport? Ga eens tennissen. Tennissen kun je doen bij onze vereniging, T.C. Ready, in Scheemda. Wij zijn een middelgrote vereniging waar je recreatief kunt spelen maar ook wedstrijdgericht.

Kennismaken met tennis

Ieder jaar is er in april/mei een open dag waar jong en oud kunnen kennismaken met de tennissport. Vind je het leuk, dan kan je lid worden en/of lessen volgen. Kijk op onze activiteitenkalender wanneer de volgende open dag is.

Lidmaatschap

Het contributiejaar loopt van januari t/m december. Mocht je halverwege het jaar lid worden, dan hoeft er maar de helft van de contributie voor dat jaar betaald te worden.

Zomerlidmaatschap

In de zomerperiode kun je tijdens de schoolvakanties tijdelijk lid worden van onze vereniging. Dit geldt dan voor een aaneengesloten periode van 8 weken tegen een gereduceerde contributie. Meer informatie hierover kun je krijgen bij het bestuur.

Tarieven

Tarieven Senioren Junioren
Volledig jaar: € 93,00 € 45,00*
Zomerlid 1 juni t/m 1 september: € 45,00** € 20,00**

* inclusief 12 tennislessen

** inclusief 5 tennislessen
Ben je enthousiast geworden en wil je lid worden. Geef je dan snel op. Dit kan middels het downloaden van het online inschrijfformulier.

Opzeggen

Afmelding van je lidmaatschap dient schriftelijk of per e-mail, echter wel voor 1 december, van het lopende contributiejaar te geschieden bij de secretaris:

TC Ready
Plantsoenlaan 27a
9679 HA  SCHEEMDA

secretaris@tcready.nl

Online inschrijven

Met behulp van onderstaand formulier kun je je online inschrijven bij TC Ready.

    Inschrijfformulier

    Velden met een * zijn verplicht.

    Onze sponsoren

    Online Ondernemers - internet marketing Blijham